Vineri, 16 Martie 2012 13:30

Capsulele gelatinoase moi, o noua forma de prezentare a produselor naturale Hofigal

Scris de  Daniela Raiciu
Acorda o nota articolului
(10 Voturi)

Portofoliul companiei Hofigal s-a imbogatit, de curand, cu o gama de suplimente alimentare naturale sub forma de capsule gelatinoase moi, realizate cu o tehnologie avansata. Capsulele gelatinoase moi cresc biodisponibilitatea ingredientelor continute, permit o dozare mai precisa a substantei active, sunt usor de inghitit, nu au gust sau miros neplacut, fiind o forma de prezentare mai eleganta.
Compania Hofigal este singurul producator roman care are in portofoliu capsule gelatinoase moi. Am retras de pe piata produsele Hofigal sub forma de capsule tari si uleiurile continute in capsulele tari. Sub forma de capsule tari au fost pastrate doar pulberile de plante medicinale si aromatice. Am ales sa mergem mai departe cu aceasta noua forma de prezentare, capsulele gelatinoase moi, care nu contin excipienti. In plus, in capsulele gelatinoase moi, conservantii sunt intr-o cantitate foarte mica.

Capsulele cu invelis tare sunt folosite, in general, pentru ingredientele solide, in timp ce capsulele gelatinoase moi sunt utilizate in special pentru uleiuri si principii active solubilizate in ulei. In general, capsulele gelatinoase moi se prezinta sub forma ovoidala, avand un invelis translucid sau opac din gelatina glicerinata (care se dizolva in tubul digestiv), sunt inchise ermetic si contin substanta activa. Compania Hofigal a realizat capsule gelatinoase moi de inalta calitate, folosind o tehnologie speciala.
Capsulele gelatinoase moi sunt mai eficiente decat comprimatele sau capsulele cu invelis tare atat din punct de vedere al administrarii, cat si in ceea ce priveste absorbtia lor la nivelul mucoasei digestive. Gelatina din care sunt realizate consta, in principal, dintr-o proteina usor de digerat de catre enzimele din tractul intestinal, ceea ce face ca principiile active sa fie eliberate si absorbite in fluxul sangvin. In plus, etansarea ermetica actioneaza ca o bariera de protectie, care apara nutrientii de oxidare si degradare. Capsulele gelatinoase moi ofera suplimentului stabilitate, minimizeaza formarea radicalilor liberi si impiedica rancezirea substantei continute, in special a uleiurilor. Prin incapsularea continutului se evita, totodata, mirosurile neplacute.
Printre noile produse Hofigal sub forma de capsule gelatinoase moi se numara uleiul de peste, sursa bogata de acizi grasi esentiali Omega 3, uleiul de catina, un concentrat natural polivitaminic, ce revigoreaza si tonifica organismul, dar si Larvalbina, un produs apicol cu totul special, cu un puternic efect energizant, revitalizant si de imbunatatire a functiei sexuale si a fertilitatii.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Evenimente si Recomandari Capsulele gelatinoase moi, o noua forma de prezentare a produselor naturale Hofigal